X

Greitas ir sklandus automobilio su defektais pardavimas

Automobilių supirkėjams galite pasiūlyti ir techniškai netvarkingus automobilius.

Jūs jau daugybę metų eksploatuojate savo dabartinį nuosavą automobilį ir jis kasmet iš jūsų pareikalauja vis didesnių išlaidų? Jis turi daugybę įvairių defektų, kurių šalinimas kainuoja nemažus pinigus? Jei taip, akivaizdu, kad jums kyla ne vienas klausimas, susijęs su jo pardavimu ir naujo automobilio įsigijimu.

Eksploatuoti seną ir techniškai netvarkingą transporto priemonę yra ne tik neekonomiška, tačiau taip pat ir labai nesaugu. Todėl tokiais atvejais labai praverčia automobilių su defektais supirkimas ir automobilių pervežimas, vykdomas visoje Lietuvoje.

Žinoma, galbūt jūs iki šiol svarstėte apie galimybę savo transporto priemonės pirkėjo ieškoti skelbimų tinklalapiuose, tačiau ar tikrai manote, kad automobilis su defektais sulauks didelio pirkėjų dėmesio? Nors suprantama, kad visuomet gali nusišypsoti sėkmė, tačiau akivaizdu, kad kliautis vien tik sėkme tikrai nėra tinkamas sprendimas. Kaip bebūtų, labai dažnai tokiais atvejais transporto priemonių savininkams pirkėjo tenka ieškoti ne vieną mėnesį – nebent galiausiai jie nusprendžia automobilį parduoti pusvelčiui.

Todėl jei jūs nenorite susidurti su tokio pobūdžio sunkumais, neturėtumėte pamiršti apie jau minėtas automobilių supirkimo paslaugas, kurios mūsų šalyje yra siūlomos ne vienerius metus. Be abejo, tokių paslaugų teikėjų rinkoje yra daugybė, o tai reiškia, kad turėsite nemenką pasirinkimo laisvę. Tačiau vėlgi, pasirinkti tai, kas atitinka jūsų lūkesčius, nėra taip sudėtinga, kaip iš pirmo žvilgsnio galėtų pasirodyti.

Jei kreipiatės į automobilių supirkimo paslaugas teikiančią bendrovę, savo automobilį galite parduoti dar tą pačią dieną.

Jei jūs kreipsitės į profesionalias paslaugas siūlančią automobilių supirkimo bendrovę, kuri šioje rinkoje veikia ne vienerius metus, pasiekti norimą tikslą jums bus daug lengviau. Be to, labai daug apie tokių paslaugų teikėjus visuomet galima pasakyti vos iš pirmojo pokalbio telefonu.

Kuomet jūs pateiksite savo pasiūlymą naudodamiesi automobilių supirkimo specialistų tinklalapiu, su jumis pastarieji paslaugų teikėjai susisieks per kelias minutes. Telefonu galėsite aptarti tiek jums, tiek ir jiems aktualius klausimus, susijusius su parduodamo automobilio technine būkle, pagrindiniais defektais, techniniais duomenimis, kaina ir kt. Tuo tarpu, kaip jau supratote, kalbėdami telefonu galėsite suprasti, kokio profesionalumo ir kokio lygio paslaugų galėsite sulaukti. Jei šių paslaugų teikėjai bendraus maloniai ir sieks susitarti dėl abiem pusėms palankios kainos, tokie specialistai gali būti tinkamas pasirinkimas.

Tačiau jei jūs nežinote, kaip vyksta visas automobilio pardavimo procesas, susisiekus su minėtų paslaugų teikėjais, nepamirškite šių 5 pagrindinių žingsnių:

  1. Pasiūlymo pateikimas internetu. Kaip jau supratote, jums nereikės publikuoti savo skelbimų internete. Jums tereikia pasirinkti automobilių supirkėjus, apsilankyti jų tinklalapyje ir užpildyti internetinę pasiūlymo formą. Ji supirkėjus pasieks akimirksniu, todėl jums nereikės ilgai laukti, kol jie įvertins jūsų jiems pateiktą automobilio pasiūlymą.
  2. Susisiekimas telefonu. Kai auto supirkėjai gauna savo potencialaus kliento pasiūlymą internetu, jie susisiekia telefonu kliento nurodytais kontaktais. Telefonu aptariamos svarbios detalės ir susitariama dėl klientui tinkamo laiko ir tinkamos susitikimo vietos.
  3. Susitikimas sutartoje vietoje sutartu laiku. Automobilių supirkimo paslaugas teikiantys specialistai atvyksta laiku ir niekuomet nevėluoja. Būtent dėl šios priežasties automobilių supirkimo paslaugos yra vadinamos vienomis operatyviausių.
  4. Dokumentų užpildymas. Kai susitariama dėl kainos ir apžiūrimas parduodamas automobilis, užpildomi visi reikalingi dokumentai. Visą tai padaro automobilių supirkėjai, todėl klientui nereikia rūpintis pirkimo ir pardavimo sutarčių užpildymu.
  5. Atsiskaitymas sandorio vietoje. Automobilių supirkėjai atsiskaito iš karto vos tik pasirašomi dokumentai. Tai reiškia, kad klientas pinigus už savo parduotą automobilį gauna sandorio sudarymo vietoje.

Taigi, jei jūs norite kuo greičiau atsikratyti savo automobiliu, kuris turi daug techninių defektų, kreipkitės į automobilių supirkimo paslaugas siūlančią bendrovę, kurios specialistai pateiks jums palankų kainos pasiūlymą ir dar šiandien nupirks jūsų transporto priemonę.

Diskusija :