Labas,
Sekasi neblogai, paprastas cigaretes rukiau tik kai sudege paskutinis kaitiklis (nikotino poreikis tebera visgi). I klausima ar visai neberukau... galiu pasakyt tik tiek, e cigaretes nera skirtos kad mest rukyt, jos yra tik rukymo alternatyva, toki prierasa galima rast beveik visuose e parduotuvese prekiaujanciose tokiais dalykais. Nors yra nemazai atveju kai zmones meta visiskai rukyt. Kadangi as gyvenu UK, tai beveik viska perku is ju, pradzioj daugiausiai info radau specializuotuose forumuose. Pvz cia:
e-cigarette-forum.com/forum/
rasi labai daug ko, video apzvalgos, "blogu" ir "geru " platintoju forumus, veteranu patarimu ir dar daug daug ko.
Nenoriu, ir manau nedarau reklamos niekam, bet dabar laukiu naujo komplekto is gecigarette.co.uk , uzsisakiau 510 DELUXE Kit , sugalvojau pabandyt kazka naujo (nors praktiskai eGo-T yra naujesnis variantas), si karta rinkdamasis atsizvelgiau i dydi (sitos daug plonesnes), ir i aksesuaru kaina (510 kaitikliai pigesni 30%, jei lygint su mano turima eGo-T). 510 yra mazesne, todel ir akumuliatorius mazesnes talpos, bet mano uzsakytame komplekte yra pakelis-akumuliatorius, kurio pagalba galima ikraut cigaretes baterija.
Oi blin, nemazai prirasiau, manau uzteks tam kartui.
Siaip cia uzsuku nedaznai, taigi jei kas klausimu tures butent man - teks palaukt sekancio mano apsilankymo
P.S. Manau kam reikes tas supras kur yra nuorodos, nes man neleidzia adresu cia skelbt del to kad per mazai postu turiu sitam forume.

LinkBack URL
About LinkBacks

Atsakyti su citata
). I klausima ar visai neberukau... galiu pasakyt tik tiek, e cigaretes nera skirtos kad mest rukyt, jos yra tik rukymo alternatyva, toki prierasa galima rast beveik visuose e parduotuvese prekiaujanciose tokiais dalykais. Nors yra nemazai atveju kai zmones meta visiskai rukyt. Kadangi as gyvenu UK, tai beveik viska perku is ju, pradzioj daugiausiai info radau specializuotuose forumuose. Pvz cia:
, manau uzteks tam kartui.